Jacky's Webwinkel

Een deel van het assortiment is nu ook online te vinden. Een deel van het assortiment staat niet online, omdat dit niet standaard op voorraad is of, zoals hoortoestellen, maatwerk is. Vind u niet wat u nodig heeft, neem dan contact op.

Batterijen

De verschillende soorten batterijen

Onderhoud

Om uw hooroplossing in topconditie te houden

Gehoorbescherming

Verschillende soorten gehoorbescherming

Overig

Oor verzorging, slaap- en zwemdoppen, cadeaubonnen en bijzondere items

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@jackyshoorstudio.nl


Verzending en betaling
Kiest u voor de optie betalen bij afhalen is er de mogelijkheid om contant of via pin te betalen.
Kiest u voor de mogelijkheid vooraf betalen, zal de factuur via de mail verzonden worden en na binnenkomst van de betaling zullen de bestelde goederen verstuurd worden naar het opgegeven adres. De kosten van het versturen zijn €6,95.
De bestellingen zullen binnen 1 a 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden worden.
Als u de bestelling wil komen ophalen nemen we binnen 1 a 2 dagen na bestelling contact op om een afspraak hiervoor te maken.

Retour
Artikelen kunnen alleen geretourneerd worden als deze ongebruikt zijn en zitten in de originele verpakking. Als bij het retour komen van de producten blijkt dat deze niet meer verkoopbaar zijn zullen de kosten niet terug gestort worden.
Batterijen kunnen alleen in de ongeopende verpakking geretourneerd worden
Gehoorbescherming en onderhoudsproducten kunnen, vanuit hygiëne oogpunt, alleen in de ongeopende verpakking geretourneerd worden.
Als u (een deel van) de bestelling wil retourneren, meld dit dan via info@jackyshoorstudio.nl binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. De verzendkosten voor het terugsturen van (een deel van) de bestelling zijn voor rekening van de klant. Uiteraard hoeft u geen verzendkosten te betalen als u de goederen terug brengt naar de hoorstudio. Bij de aanmelding van de retour kunt u aangegeven dit af te willen geven. We zullen daarvoor, in overleg een afspraak maken.

Vragen?
Neem contact op het Jacky’s Hoorstudio via info@jackyshoorstudio of telefoonnummer 0529-232040 of via het contactformulier.


E-mailen
Bellen