Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Daarom is het van groot belang gehoorbescherming te dragen als u in situaties komt met  harde geluiden. Dat kunnen werksituaties zijn (te denken aan de bouwsector, fabrieken, maar ook bijvoorbeeld gym- of zwemdocenten), maar ook incidentele situaties, zoals bijvoorbeeld concerten, festivals of evenementen. 


Ook voor het beschermen van het gehoor zijn verschillende mogelijkheden.

Gehoorbescherming

  • Universele gehoorbescherming. Dit zijn gehoorbeschermers uitgevoerd in verschillende standaard maten die op de meeste gehoorgangen passend zijn. Deze gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar met verschillende filters, af te stemmen op de situatie waarin u de beschermers wilt gebruiken.
  • Op maat gemaakte gehoorbescherming. Voor een comfortabelere pasvorm en een altijd goede afsluiting wordt gehoorbescherming precies op de maat van uw oor gemaakt. Deze gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar met verschillende filters, welke in sommige gevallen zelfs wisselbaar zijn. Tevens zijn ze is veel verschillende kleuren verkrijgbaar, gaat het materiaal langer mee en zijn ze gemakkelijker te onderhouden.


Slaapdoppen
 

Heeft u een partner die snurkt en kost dit u de nodige nachtrust? Gaat u op vakantie naar de camping, maar slaapt u door alle (vreemde) geluiden slecht? Dan zijn slaapdoppen een goede oplossing. Ze zijn verkrijgbaar als universele beschermer, maar ook in een veel comforabelere op maat gemaakte uitvoering. Deze is tevens in veel verschillende kleuren bestelbaar en van speciaal super zacht materiaal om een zo goed mogelijke afsluiting te geven en gelijktijdig prettig te zitten, ook als u op uw zij slaapt.


Zwemdoppen

Heeft uw of uw kind vaak last van oorontsteking na het zwemmen? Zeker als u of uw kind buisjes in de trommelvliezen heeft? Dan kan het gebruik van zwemdoppen prettig zijn. Zwemdoppen zijn verkrijgbaar in zowel een universele uitvoering als een op maat gemaakte uitvoering. De op maat gemaakte zwemdoppen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar of zelfs van speciaal drijvend materiaal.

 

Bent uw benieuwd naar welke gehooorbescherming er voor uw sitatie geschikt is? Ik vertelt u er graag meer over tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

Heeft u gehoorbescherming nodig voor uw werknemers? Neem contact met me op voor de mogelijkheden, speciaal voor de zakelijke markt. 

E-mailen
Bellen